PRODANÉ

ŘADOVÝ DŮM, MORAVSKÝ BEROUN, ul. ŠKOLNÍ

Řadový dům, který je na okraji zástavby, má rozlohou největší zahradu a zároveň velmi nízké provozní náklady. Právě teď se dostal do prodeje a je za cenu bytu. 

Pokud jste se rozhodli, že Vám nevyhovují sousedé v těsné blízkosti, chcete kousek zahrady a zároveň klid, myslím si, že tohle je nabídka právě pro Vás.

Dům se nachází v Moravském Berouně na Školní ulici. Jeho historie sahá až do roku 1979, kdy majitelé začali s výstavbou, tehdy moderního úzkého domu, který je do velké míry nízkonákladový. Samotná kolaudace byla v roce 1982, rozvody elektřiny jsou měděné, konstrukce je ze škvárobetonových cihel a vnitřní stěny jsou z cihel pálených.

Co se nachází v okolí? 

  • Základní škola a školka – 2 minuty,
  • lékárna – 4 minuty,
  • centrum města – 5 minut,
  • kino – 8 minut,
  • Restaurace R Klub – 5 minut.

Jednoduše vše, co potřebujete, je na dosah ruky.

V 1NP se nachází kuchyně, toaleta, schodiště do sklepa, obrovská obývací místnost společně s balkonem. 

V 2NP se nachází 3 pokoje o ploše 42 m2 s přístupem na balkon. 

Celková dispozice 4+1 s opravdu velkým obývacím prostorem tím nabídne dostatek prostoru pro vícečlennou rodinu. Každý pokoj má svůj vlastní balkon, a dokonce je dům osazen i původními stylovými kachlovými kamny nacházejícími se uprostřed domu, jež vám udělají službu každou zimu.

Zahrada o výměře 264 m2 je dostatečně veliká. Nachází se zde zahradní domek, v němž můžete skladovat od sekačky až po hrábě, zároveň pěstovat ovoce a zeleninu.

Dům je celkově podsklepený, rozhloha sklepů činí cca 60 m2. Vzhledem k vyvíjející se situaci s energiemi si myslím, že dřeva se sem vejde opravdu dostatek. Sám majitel topil téměř celý život v kachlových kamnech, kde se dokonce dříve i pekly buchty. 

Vzhledem k celkovému podsklepení má dům i parkovací místo před garáží o výměře 28 m2, což je dostatek místa, aby si budoucí majitel mohl zařídit menší dílnu nebo začít podnikat. V domě je využitý opravdu každý prostor. Díky vynalézavosti majitele je ve sklepě místnost, která se nachází pod schodištěm, kde se výborně uskladňují zavařeniny a celý rok má tzv. sedmý schod.

Původní odpady domu byly navedeny do septiku, avšak nyní je dům již napojen na splaškovou kanalizaci v obci. Vytápění zde probíhá plynem, je možné dům vytápět i kotlem na tuhá paliva. Střecha plechová, udržovaná a každé 2 roky natíraná barvou proti korozi. Před prodejem bude také zajištěna revize komínu.

Pokud byste dům chtěli vidět osobně, budu velice rád, když se zkontaktujeme a osobně vás jím provedu. 

Na prohlídky se budu těšit, a do té doby se mějte hezky.

Adam Švec

VIDEOPROHLÍDKA

PROJEKTOVÝ PŮDORYS

FOTOGALERIE

ENERGETICKÝ ŠTÍTEK

CENA vč. PRÁVNÍHO SERVISU: 2.990.000,- Kč

Sledujte mne zde: